Prezentare SmartHotel

    SMART HOTEL este o aplicatie de gestiune si management a proprietatilor destinate turismului, usor de instalat si gestionat. SMART HOTEL reduce considerabil timpul necesar introducerii, verificarii, dar si gestionarii rezervarilor si va scapa definitiv de riscul rezervarii aceleiasi camere de doua ori. Cu solutia SMART HOTEL aveti posibilitatea nu doar de a verifica disponibilitatea camerelor, ci si de a face o estimare de pret in cel mai rapid si usor mod cu putina cu ajutorul calculatorului de pret incoporat in calendarul de rezervari, doar prin simpla selectare a camerei si a perioadei.

1. Tablou de bord

    Interfata prietenoasa si intuitiva a tabloului de bord va confera controlul total asupra proprietatii. Cu ajutorul widget-urilor veti cunoaste in permanenta:

● starea rezervarilor;
● gradul de ocupare al camerelor;
● numarul oaspetilor;
● cashflow-ul zilei.

2. Rezervari

    Modulul rezervari afiseaza statusul camerelor (rezervat, avans achitat, achitat integral sau camerele libere). Filtrarea dupa tipul camerei va ajuta / simplifica considerabil cautarea camerelor disponibile.

3. Taskuri, Rapoarte, Configurare

    SMART HOTEL va ajuta sa va definiti proprietatea asa cum doriti, in functie de particularitatile si facilitatile camerei, astfel incat puteti stabili de la inceputul sezonului intervalele de pret in functie de perioadele si gradul de ocupare, scapand astfel de grija de a inchiria proprietatea si/sau de a comunica gresit pretul rezervarii catre client.

    Utilizand interfata web SMART HOTEL puteti monitoriza activitatea angajatilor, stabili programul de lucru al fiecarui angajat, inregistra reclamatii sau posibile defectiuni ale sistemelor si instalatiilor, puteti primi rapoarte despre activitatea si gradul de ocupare sau chiar notificari atunci cand cineva se cazeaza.

4. Detalii Rezervare

    Rezervarea unei camera se face prin simpla selectare a camerei si periodei de rezervare, dupa care veti fi redirectionati catre fisa de rezervare unde veti putea:

● cauta in baza de date persoana;
● stabili procentul avansului si un eventual discount;
● adauga facilitatile suplimetare contra-cost;
● obtine pretul total al rezervari fara a depune niciun effort.
© 2023 iTrust Software SRL.
CUI: 37551912
Reg. no. : J18/454/11.05.2017
E-mail: office@itrustsoft.com
Phone: (+40)746-839489
Version 1.0.8211.29793 [2022.06.25]